İZMİR’İN ACI KAYBI, KARTAL MAKARNA’NIN KURUCUSU ULUKARTAL VEFAT ETTİ | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

29 Mart 2024 - 11:27

İZMİR’İN ACI KAYBI, KARTAL MAKARNA’NIN KURUCUSU ULUKARTAL VEFAT ETTİ

İZMİR’İN ACI KAYBI, KARTAL MAKARNA’NIN KURUCUSU ULUKARTAL VEFAT ETTİ
Son Güncelleme :

13 Mayıs 2021 - 10:42

6230 Okuma

9 yıl önce henüz 43 yaşındayken kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Ulukartal Holding ve İntegral Yatırım’ın kurucusu olan Sabri Hakkı Ulukartal’ın babası, 1937 doğumlu Osman Önder Ulukartal vefat etti. İzmir’in tanınmış isimlerinden hayırsever Kamile Oya Ulukartal’ın eşi olan Kartal Makarnaları kurucusu Osman Önder Ulukartal, hastalığı nedeniyle bir süredir Medicana Hastanesi’nde tedavi görüyordu.

Ulukartal, dün öğle namazını takiben Bornova Kent Mezarlığı’nda defnedildi. 53 yıllık yol arkadaşını kaybeden Kamile Oya Ulukartal, sevenleri tarafından yalnız bırakılmadı.
Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

EVLAT ACISI YAŞAMIŞTI
Ulukartal Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve İntegral Yatırım’ın kurucusu 43 yaşındaki İzmirli iş adamı Sabri Hakkı Ulukartal, 2 Haziran 2012’de üyesi olduğu İstanbul Bebek’teki lüks spor salonunda geçirdiği kalp krizi sonucu götürüldüğü hastanede hayatını kaybetmişti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.