İsrail Savunma Bakanı: Gazze’ye saldırılar sürecek | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

19 Nisan 2024 - 03:48

İsrail Savunma Bakanı: Gazze’ye saldırılar sürecek

İsrail Savunma Bakanı Benny Gantz, ateşkes planlamadıklarını ve Gazze’ye yönelik saldırıları sürdüreceklerini söyledi.

İsrail Savunma Bakanı: Gazze’ye saldırılar sürecek
Son Güncelleme :

12 Mayıs 2021 - 16:30

3410 Okuma

The Times of Israel gazetesine göre, İsrail Savunma Bakanı Gantz, Askalan kentini ziyaret etti.

Burada yaptığı açıklamada İsrail’in saldırılarını durdurmayacağını belirten Gantz, “İsrail ateşkese hazırlanmıyor. Şu anda bu operasyonun ne zaman sona ereceği belli değil. İsrail Savunma Kuvvetleri, saldırılara devam edecek ve uzun vadede tam bir sükunet sağlayacak.” dedi.

“KULAK ASMAYACAĞIZ”

Gantz, Gazze’de sivil yerleşim noktalarına saldırılar düzenleyen İsrail’e karşı uluslararası tepkilere ilişkin ise, “İsrail vatandaşlarını koruma görevimize karşı ahlaki vaazlara kulak asmayacağız.” ifadesini kullandı.

İsrail’in abluka altındaki Gazze Şeridi’ne 2 gündür düzenlediği saldırılarda 53 Filistinli şehit oldu, 320 kişi de yaralandı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.