MENEMEN’DE FECİ KAZA: 1’İ AĞIR 4 YARALI | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

29 Mart 2024 - 17:28

MENEMEN’DE FECİ KAZA: 1’İ AĞIR 4 YARALI

MENEMEN’DE FECİ KAZA: 1’İ AĞIR 4 YARALI
Son Güncelleme :

09 Mayıs 2021 - 20:47

1760 Okuma
İzmir’in Menemen ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1’i ağır 4 kişi yaralandı.
Kaza, Menemen ilçesinde meydana geldi. Aliağa istikametine doğru seyir halindeki Ozan K.’nın kullandığı 35 HDZ 84 plakalı otomobil, trafik ışıklarında sola dönüş için sol şeritte bekleyen Fırat E.’nin kullandığı 35 ADS 434 plakalı otomobile arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan araç, trafik lambalarına çarparak durabildi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve 112 Sağlık ekibi sevk edildi. Her iki otomobil içerisinde sıkışan yaralılar, itfaiye ekiplerinin yardımıyla çıkartılarak Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Kazada 4 kişi yaralanırken, yaralılardan 1 kişinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.