TORBALI MEHMET BAYKARA’YA EMANET | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

18 Nisan 2024 - 07:36

TORBALI MEHMET BAYKARA’YA EMANET

TORBALI MEHMET BAYKARA’YA EMANET
Son Güncelleme :

07 Mayıs 2021 - 12:17

4230 Okuma

Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, özel işlerini düzene sokmak amacıyla izne ayrıldı. Tekin’in yokluğunda belediye başkanlığına Mehmet Baykara vekalet edecek. Bugün itibariyle belediye başkanlığı koltuğuna oturan Baykara, belediyedeki işlerin olduğu şeklinde devam etmesini, hizmetlerin aksamamasını sağlamış olacak. Bu süreçte vatandaşın talep ve istekleri doğrultusunda da hareket edecek olan Baykara,  bugün ilk iş olarak yarın kurulacak olan pazaryerlerinde bir aksaklık olmaması için ilgili birimlerle toplantı yaparak talimatlar verdi.

1980’DEN BERİ AYNI YOLDA

1980 yılında Ertan Ünver’le birlikte aktif siyaset hayatına başlayan, halk tarafından da oldukça sevilen Baykara,  o yıllarda 1836 konutluk Barış Yapı Sitesinin elektrik tesisat işlerini üstlenmişti. Ardından merhum İsmail Uygur’la beraber Kooperatif ve siyaset yaşamını sürdürmüştü. 2019 yılındaki yerel seçimlerde de bizzat merhum Başkan Uygur’un ricasıyla meclis üyeliğini kabul eden Baykara aynı zamanda Torbalı Ticaret Odası yönetim kurulu üyesi. Ticaret Odası’nda inşaatçılar grubunda, Torbalı’nın en zengin iş adamlarına, deyim yerindeyse baronlara karşı tek başına zafer kazanan Baykara, hem iş hem de siyaset dünyasında sevilen bir karaktere sahip.

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.