TEMEL KARAMOLLAOĞLU’NDAN LGBT YANITI | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

19 Nisan 2024 - 03:07

TEMEL KARAMOLLAOĞLU’NDAN LGBT YANITI

Buket Aydın’ın sunduğu Koltuk programının bu haftaki konuğu Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu oldu.

TEMEL KARAMOLLAOĞLU’NDAN LGBT YANITI
Son Güncelleme :

01 Mayıs 2021 - 8:26

2270 Okuma

Haberglobal ekranlarında Buket Aydın’ın sunduğu Koltuk programının bu haftaki konuğu Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu oldu.

Sunucu Buket Aydın, daha önce CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na da sorduğu “LGBT Türk aile yapısını bozuyor mu?” sorusunu Temel Karamollaoğlu’na da yöneltti.

KADINA YÖNELİK ŞİDDETE KARŞI NE ÖNERİYOR?

İstanbul sözleşmesi ile ilgili biz her zaman ittihatlı davrandık. Biz dedik ki; Biz kadına şiddetin karşısındayız. Hem de tam, hangi noktada bu adımları atmak istiyorsanız, kim gelirse gelsin yanındayız. Aileyi korumak mecburiyetindeyiz.

Biz kadına şiddetin önlenmesi için ne yapmak gerekiyorsa yapalım… Gelin bütün partiler bir arada, birlikte politika üretelim, ittifak sağlamaya çalışalım.

LGBTİ TÜRK AİLE YAPISINI BOZUYOR MU?

Biz aile yapısını koruyalım derken bunu sadece kendi ülkemiz için söylemedik. Tüm dünyada ihtiyaç var. Ancak diğer hususlara gelince İstanbul sözleşmesinin en önemli tarafı, görünmeyen arka planı bütün dünyada aile yapısını kaldırmaya müteveccihtir. Sadece Türkiye’de değil. Bu aile yapısını tahrip ederek nüfus kontrolünü sağlamak. Aileyi topyekun dünyadan kaldırmak istiyorlar.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.