BİR KRİPTO PARA BORSASI DAHA KAYIPLARA KARIŞTI | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

28 Mart 2024 - 14:16

BİR KRİPTO PARA BORSASI DAHA KAYIPLARA KARIŞTI

BİR KRİPTO PARA BORSASI DAHA KAYIPLARA KARIŞTI
Son Güncelleme :

25 Nisan 2021 - 9:00

1450 Okuma

Thodex olayı ile birlikte ülkemizdeki bazı kripto para borsaları benzer vurgunlar ile gündeme geldi. VeBitcoin‘den sonra Sistemkoin adlı kripto para borsasının da müşterileri mağdur ettiği ortaya çıktı.

Sistemkoin adlı borsanın aylardır kapalı olduğu ortaya çıktı

Sistemkoin’in haftalardır kapalı olduğunu belirten mağdurlar, konuyu daha fazla insana duyurmak için Twitter hesabı üzerinden yapılan vurgunu gözler önüne serdi. Şirket sahibinin yaklaşık 1.1 milyon dolar değerinde BTC, ETH ve XRP ile kayıplara karıştığı düşünülüyor.

VeBitcoin CEO’su için gözaltı kararı

VeBitcoin CEO’su için gözaltı kararı

Geçtiğimiz günlerde faaliyetlerini durdurduğunu açıklayan VeBitcoin borsası için gözaltı kararları gelmeye başladı. Şirketin CEO’su İlker Baş gözaltına alındı.

Konu hakkında henüz yekililer herhangi bir açıklama yapmadı. Ancak yerel basında yer alan kripto para çetesi hakkındaki haberlerin Sistemkoin ile ilgili olduğu iddia ediliyor.

2018 yılında açılan ve 2019 yılında 142 kripto para birimini destekleyen şirketin borsa hacminin 500 milyon dolar üzerinde olduğu tahmin ediliyor. Ayrıca şirketin CEO’sunun geçtiğimiz aylarda bir taciz olayıyla gündeme geldiği de söylentiler arasında yer alıyor.

shiftdelete.net

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.