N’KOUDOU’NUN YILDIZLAŞTIĞI MAÇTA BEŞİKTAŞ KAYSERİSPOR’U 3 – 1 MAĞLUP ETTİ | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

28 Mart 2024 - 14:00

N’KOUDOU’NUN YILDIZLAŞTIĞI MAÇTA BEŞİKTAŞ KAYSERİSPOR’U 3 – 1 MAĞLUP ETTİ

N’KOUDOU’NUN YILDIZLAŞTIĞI MAÇTA BEŞİKTAŞ KAYSERİSPOR’U 3 – 1 MAĞLUP ETTİ
Son Güncelleme :

24 Nisan 2021 - 22:41

2190 Okuma

Beşiktaş 3-1 Kayserispor (Maç sonucu)

Süper Lig’in 37. haftasında sahasında Kayserispor’u konuk eden Beşiktaş, rakibini 3-1 yenerek 3 puana ulaşmayı başardı.

Vodafone Park’ta saat 20:30’da başlayan karşılaşmada hakem Cüneyt Çakır düdük çaldı. Çakır’ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun üstlendi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, eksik oyuncularının yokluğunda ilk 11’i kurmakta zorlandı. Tecrübeli teknik adam, sakat ve cezalı oyuncularının çokluğunda Demir Grup Sivasspor maçının 11’ine göre 5 değişikliğe giderek Hes Kablo Kayserispor maçına çıktı. Sergen Yalçın; sarı kart cezalısı Welinton’un yerine Montero, Atiba’nın yerine Necip Uysal, Dorukhan Toköz’ün yerine Adem Ljajic, Larin’in yerine N’Koudou ve Aboubakar’ın yerine Gökhan Töre’yi sahaya sürdü. Bu sezon yaşadığı sakatlıklar nedeniyle uzun süreler takımdan ayrı kalan Gökhan Töre, ikinci kez ilk 11’de görev aldı.

Kayserispor ise maça Doğan, Kvrzic, Paz, Kolovetsios, Aziz Behich, Attamah, Muhar, Lennon, Henrique, Alibec, İlhan Parlak 11’i ile başladı.

4. dakikada Gökhan Töre’nin pasıyla ceza sahası içerisinde topla buluşan Ljajic’e Kvrzic’in yaptığı müdahalenin ardından maçın hakemi Cüneyt Çakır, penaltı noktasını gösterdi. Penaltı için topun başına geçen Ghezzal, meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu: 1-0

6. dakikada Hes Kablo Kayserispor’un beraberlik golü geldi. Alibec’in soldan ortaladığı topa ceza sahasında Pedro Henrique gelişine düzgün vurdu. Meşin yuvarlak filelere gitti: 1-1

13. dakikada Beşiktaş bir kez daha öne geçti. Ceza sahası önünde topla buluşan Ljajic, soldan bindirme yapan N’Koudou’ya pasını verdi. N’Koudou dar açıda olmasına rağmen sert bir şutla topu filelere yolladı: 2-1

İlk yarı, Beşiktaş’ın 2-1 üstünlüğü ile sona erdi.

65. dakikada Ghezzal’ın arka direğe yaptığı ortada N’Koudou, uygun durumda topa dokundu ve topu filelere gönderdi: 3-1

Süper Lig kariyerindeki sekizinci golünü kaydeden Georges-Kevin N’Koudou, ilk kez bir maçın ilk yarısında rakip fileleri havalandırdı. N’Koudou ayrıca, profesyonel kariyerinde ilk kez bir maçta 2 gol birden attı.

90 dakika sonunda 3-1 kazanan Beşiktaş, 3 puana ulaşan taraf oldu. Siyah beyazlılar, bu sonucun ardından puanını 75 yaptı ve liderliğini sürdürdü.

NTV

  • Etiketler :
  • Beşiktaş 3-1 Kayserispor
  • Süper Lig 37. Hafta
  • Beşiktaş

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.