DEVA’LI ÖSEN’DEN 23 NİSAN MESAJI | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

18 Nisan 2024 - 09:26

DEVA’LI ÖSEN’DEN 23 NİSAN MESAJI

DEVA’LI ÖSEN’DEN 23 NİSAN MESAJI
Son Güncelleme :

22 Nisan 2021 - 14:56

1060 Okuma

 Demokrasimizin mabedi, milli egemenliğimizin esası olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 101. yılına erişmiş olmanın büyük mutluluğunu yaşıyorum. Bir asrı deviren bu gururu İzmir’de yaşamanın verdiği anlam ve sevinçle öncelikle İzmirlilerin ve tüm milletimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten duygularımla kutluyorum.

 

“Milletin istiklalini yine milletin azim ve kararı kurtaracaktır” diyerek bizlere 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı emanet bırakan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bu kutsal emanetine sahip çıkacağımızın sözünü bir kere daha bu vesileyle yineliyor, Kurucu Büyük Önder Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, tüm demokrasi ve kurtuluş kahramanlarımızı rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.

 

Bizlere bu mirasları bırakan kahramanları daima anarak ve hatırlayarak, geçmişinden ders çıkaran, dünyayı dönüştürecek fikirler üreten, teknolojiye hakim, girişimci ve ufku geniş, değerlerine bağlı bireyler ve nesillerin yetiştiği, Cumhuriyetin çocuklarının ülkenin yarınları adına güzel hayaller kurabildiği, umutlarını diri ve taze tutabildiği bir ülke olmamız için gecemizi gündüzümüze katarak mücadele edeceğiz.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.