GALATASARAY, GÖZTEPE’Yİ KEREM’İN GOLLERİ İLE GEÇTİ 1-3 | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

29 Mart 2024 - 16:16

GALATASARAY, GÖZTEPE’Yİ KEREM’İN GOLLERİ İLE GEÇTİ 1-3

GALATASARAY, GÖZTEPE’Yİ KEREM’İN GOLLERİ İLE GEÇTİ 1-3
Son Güncelleme :

17 Nisan 2021 - 21:07

3520 Okuma

3 maçlık galibiyet hasretinde zirve yarışında ağır yara alan Galatasaray, lider Beşiktaş’ın 2 puan bıraktığı haftada Göztepe’yi eksiklerine rağmen 3-1 yendi. Sarı-kırmızılı takımda 22 yaşındaki Kerem Aktürkoğlu 3 gol atarak galibiyetin mimarı oldu.

Galatasaray, Göztepe’yi Kerem Aktürkoğlu ile geçti: 1-3

Süper Lig’in 35. haftasında Göztepe ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Gürsel Aksel Stadyumu’nda oynanan mücadeleyi konuk takım 3-1 kazanarak 3 maçlık aranın ardından galibiyetle tanıştı.

Lider Beşiktaş’ın 2 puan kaybettiği haftada puan farkını 6’ya düşürmek için sahaya çıkan sarı-kırmızılı takımı Kerem Aktürkoğlu sırtladı. Falcao, Mostafa ve Babel’in olmadığı karşılaşmada 22 yaşındaki genç futbolcu ileri uçta görev alıp, biri penaltıdan olmak üzere 3 gol atarak hat-trick yaptı.

KEREM AKTÜRKOĞLU ŞOV YAPTI

Kerem, 19, 39 ve 64. dakikada penaltıdan Göztepe fileleri havalandırmayı başardı. Göztepe’nin tek golü ise 8. dakikada Diabate kaydetti. Trabzonspor’dan kiralanan Diabate, sezonun unutulmayacak gollerinden birine imza atmayı başardı.

Bu sonucun ardından 3. sıradaki Galatasaray 65 puana yükselirken, Göztepe ise 46 puanla 10. sırada haftayı tamamladı.

Ligin 36. haftasında Göztepe, Salı günü 16.00’da Karagümrük ile deplasmanda; Galatasaray ise Çarşamba günü 19.00’da Trabzonspor ile sahasında karşılaşacak.

İzmir'de maça damga vuran isim Kerem Aktürkoğlu

DIABATE’DEN SEZONUN GOLÜ

9. dakikada Göztepe çok şık bir golle öne geçti. Burekovic’in sol kanattan yaptığı ortada ceza sahasının girişindeki Fousseni Diabate kendisine gelen topa rövaşata-vole karşımı bir vuruş yaparak topu filelere gönderdi. Galatasaray kalecisi Muslera ise bu şık golde dondu kaldı ve Göztepe 1-0’lık üstünlüğü yakaladı.

KEREM VE HALİL İŞBİRLİĞİ GOLÜ GETİRDİ

Galatasaray, rakibinin golüne 10 dakika sonra karşılık verdi. Ceza sahası yayında Halil Dervişoğlu’nun defansın arkasına attığı ara pasına hareketlenen Kerem Aktürkoğlu, kaleci İrfan Can Eğribayat ile karşı karşıya pozisyonda topu direğin de yardımıyla filelere gönderdi. Galatasaray bu golle 1-1’lik eşitliği sağladı.

YİNE KEREM SAHNEYE ÇIKTI

Dakikalar 39’u gösterdiğinde Galatasaray, 2-1 öne geçti. Taylan Antalyalı’nın gönderdiği ara pasıyla topla buluşan Kerem Aktürkoğlu, ilk goldeki noktanın bir adım ilerisinden çektiği şutta kaleci İrfan Can Eğribayat’ın müdahalesine rağmen fileleri havalandırdı.

KIRMIZI VAR’DAN DÖNDÜ

42. dakikada Taylan Antalyalı’nın gönderdiği ara pasında kaleci ile karşı karşıya kalan Halil Dervişoğlu’na yaptığı faul sonrasında hakem Fırat Aydınus Berkan Emir’e kırmızı kart gösterdi. Ancak VAR odası, hakemi uyararak pozisyonun ofsayt olduğunu belirtti ve kırmızı kart iptal edildi.

KEREM AKTÜRKOĞLU HAT-TRICK YAPTI

Galatasaray, 64. dakikada Halil Dervişoğlu ile penaltı kazandı. Obinna’nın yaptığı faul sonrasında hakem Fırat Aydınus beyaz noktayı gösterdi. Topun başına geçen gecenin yıldızı Kerem Aktürkoğlu, topu filelere göndererek takımını 3-1’lik üstünlüğe taşıyıp hat-trick yapmayı başardı.

Geceye damgasını vuran 22 yaşındaki futbolcu, 68’de yerini Onyekuru’ya bıraktı.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.