SON DAKİKA: EGE’DE PEŞ PEŞE DEPREMLER! | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

24 Nisan 2024 - 23:07

SON DAKİKA: EGE’DE PEŞ PEŞE DEPREMLER!

İzmir’in Seferihisar ilçesi açıklarında ve Çanakkale’nin Ayvacık ilçesi açıklarında peş peşe 3.9 büyüklüğünde iki deprem gerçekleşti.

SON DAKİKA: EGE’DE PEŞ PEŞE DEPREMLER!
Son Güncelleme :

15 Nisan 2021 - 8:53

1650 Okuma

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Ege Denizi’nde İzmir’in Seferihisar ilçesi açıklarında Richter ölçeğine göre 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu. Deprem, 7 kilometre derinlikte gerçekleşti.

Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü ise, depremin büyüklüğünü yine 3.9 olarak açıklarken, derinliğini ise 7.6 kilometre olarak kaydetti.

SAAT 07.10’DA ÇANAKKALE SALLANDI

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığı’nın merkez üssünü Çanakkale’nin Ayvacık ilçesi açıkları olarak saptadığı deprem, saat 07.10’da meydana geldi. Deprem, yerin 6.95 kilometre derinliğinde oldu.

Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü ise depremin merkez üssünü Midilli Adası, büyüklüğünü ise 4 olarak açıkladı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.