MANİSALI ATICILAR TÜRKİYE ŞAMPİYONU | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

28 Mart 2024 - 13:51

MANİSALI ATICILAR TÜRKİYE ŞAMPİYONU

MANİSALI ATICILAR TÜRKİYE ŞAMPİYONU
Son Güncelleme :

15 Nisan 2021 - 11:48

2470 Okuma

Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu’nun 2021 yılı faaliyet programında yer alan Ateşli Silahlar Türkiye Şampiyonası Mersin’de düzenlendi. Şampiyonada ter döken Manisalı atıcılar, Türkiye Şampiyonu olarak gururumuz oldu.

Yarışmada Genç Bayanlar Tüfek branşında Manisa İl Gençlik Spor Kulübü sporcuları Selenay Güngör-Afra Betül Çetinkaya-Sümeyye Akbaş tüm takımları eleyerek takım halinde Türkiye Şampiyonu 1’ncisi olarak altın madalya ile 1’ncilik kupasını Manisa’ya kazandırdı. Ayrıca Genç Bayanlar Tüfek branşında Manisa İl Gençlik Spor Kulübü sporcusu Selenay Güngör, gümüş madalya alarak Türkiye 2.cisi olmayı başardı.

Şampiyonada oldukça başarılı bir performans gösteren sporcuları ve antrenörleri kutlayan Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk, alınan kupa ve madalyaların şehri gururlandırdığını söyledi. ‘Spor Şehri Manisa’ sloganı doğrultusunda her branşa verdikleri önemin meyvelerini topladıklarını sözlerine ekleyen Öztürk, “Amacımız her branşta ülkemize başarılı sporcular kazandırmak ve ay yıldızlı bayrağımızı uluslararası organizasyonlarda göndere çektirmek” dedi.

HABER:METİN DURMAZ

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.