BAŞKAN KARAKAYALI: HOBİ BAHÇELERİ VE 2B ARAZİLERİNDE YAPILAŞMAYA MÜSAADE EDEMEYİZ | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

28 Mart 2024 - 23:00

BAŞKAN KARAKAYALI: HOBİ BAHÇELERİ VE 2B ARAZİLERİNDE  YAPILAŞMAYA MÜSAADE EDEMEYİZ

BAŞKAN KARAKAYALI: HOBİ BAHÇELERİ VE 2B ARAZİLERİNDE   YAPILAŞMAYA MÜSAADE EDEMEYİZ
Son Güncelleme :

15 Nisan 2021 - 14:15

1050 Okuma

Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, canlı yayın programına konuk oldu. Başkan Karakayalı, 2B arazisi ve Hobi Bahçesi hakkında önemli değerlendirmelerde bulundu. Karakayalı, 2B arazisi ve Hobi Bahçesi ile ilgili sıkıntılar yaşayan vatandaşların mutlaka belediyeye danışması gerektiğini belirterek vatandaşlara çağrı yaptı. Başkan Karakayalı, yasalara göre Hobi Bahçesi ve 2B arazilerinde inşası yasal olmayan yapıların, belediyeler tarafından yıkımının zorunlu olduğunu vurguladı.

“KARAR ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ’NE AİT”

Programda, 2B arazileri ve Hobi Bahçesi’ne ilişkin soruları yanıtlayan Başkan Karakayalı, kararın Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından verildiğini ifade etti. Başkan Karakayalı “Ben kanun ne derse onu yaparım. Çünkü kanunlar ve devlet, yasalara uyulmadığı takdirde belediyemize yaptırım uygulayacağını söylüyor” dedi

“ÇÖZÜMÜN KİŞİSEL OLMADIĞINI ANLATTIM”

Konuya ilişkin olarak çözüm isteyen 30 vatandaşın, belediye binasına gelerek kendisini ziyaret ettiğini de belirten Başkan Karakayalı, “Vatandaşlarımıza sorunun çözümünün kişisel olmadığını anlattım. Kendilerine, ilgili müdürlük, valilik ve bakanlıktan tarafıma gelen resmi yazıyı da gösterdim. Bu taleplerini çözüm bulmak için diledikleri takdirde ilgili resmi kurumlara iletmeleri gerektiğini de belirttim” şeklinde değerlendirmelerde bulundu.

KEMALPAŞALILARA SESLENDİ

Başkan Karakayalı, programda son olarak, vatandaşlara yasal olmayan hiçbir işlemde bulunmamaları konusunda uyarılarda bulundu. Ayrıca, 2B arazileri ve Hobi Bahçeleri hakkında bilgi edinmek isteyen Kemalpaşalılara da belediyeye danışmaları konusunda ricada bulundu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.