ALİAĞA BELEDİYESİ AĞAÇLANDIRMA ÇALIŞMALARINA ARA VERMİYOR | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

29 Mart 2024 - 01:19

ALİAĞA BELEDİYESİ AĞAÇLANDIRMA ÇALIŞMALARINA ARA VERMİYOR

ALİAĞA BELEDİYESİ AĞAÇLANDIRMA ÇALIŞMALARINA ARA VERMİYOR
Son Güncelleme :

15 Nisan 2021 - 15:01

1260 Okuma

Aliağa Belediyesi Helvacı’nın girişinden Yeni Şakran çıkışına kadar İzmir-Çanakkale yolu üzerinde yol kenarlarında ağaçlandırma çalışmasına başladı.

 

Aliağa Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Ekipleri Aliağa’yı daha yeşil bir kent haline dönüştürmek için ağaçlandırma ve bitkilendirme projelerine hız kesmeden devam ediyor. Ağaçlandırma çalışmalarına Aliağa Küçük Sanayi Sitesi girişinden başlayan Ekipler, ilk etapta sanayi sitesi girişi üzerinde yol kenarlarına 300 adet selvi ağacı dikti.

 

Aliağa Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Adil Çağlar, “Belediye Başkanımız Sayın Serkan Acar’ın talimatlarıyla ilçe sınırlarımız içerisinde bulunan Helvacı girişinden Yeni Şakran Mahallesi çıkışına kadar İzmir-Çanakkale Karayolu’nun kenarları ile orta refüjde bitkilendirme ve ağaçlandırma çalışmalarına başladık. Katkı ve desteklerinden dolayı Orman Bölge Müdürlüğümüze, Torbalı Orman Müdürlüklerimize teşekkür ediyorum” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.