TÜRKİYE İLE LİBYA’DAN ORTAK DOĞAL GAZ VE PETROL KARARI! | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

29 Mart 2024 - 11:56

TÜRKİYE İLE LİBYA’DAN ORTAK DOĞAL GAZ VE PETROL KARARI!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Libya ile petrol ve doğal gaz başta olmak üzere iş birliğini geliştirme kararı aldıklarını duyurdu.

TÜRKİYE İLE LİBYA’DAN ORTAK DOĞAL GAZ VE PETROL KARARI!
Son Güncelleme :

12 Nisan 2021 - 14:45

2070 Okuma

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Libya Milli Birlik Hükümeti Petrol ve Gaz Bakanı Muhammed Ahmed Oun bir toplantı gerçekleştirdi.

Bakan Dönmez, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Libya Milli Birlik Hükümeti Petrol ve Gaz Bakanı Sayın Muhammed Ahmed Oun ile verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Petrol ve doğal gaz başta olmak üzere iş birliğimizi geliştirme kararı aldık.” ifadelerini kullandı.

Libya Milli Birlik Hükümeti Petrol ve Gaz Bakanı Sayın Muhammed Ahmed Oun ile verimli bir toplantı gerçekleştirdik.

Petrol ve doğal gaz başta olmak üzere iş birliğimizi geliştirme kararı aldık. pic.twitter.com/VpBgNDazy2

— Fatih Dönmez (@fatih_donmez) April 12, 2021

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.