RUSYA’DAN TEHDİT: SONLARI OLUR! | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

20 Nisan 2024 - 10:52

RUSYA’DAN TEHDİT: SONLARI OLUR!

Ukrayna-Rusya arasındaki gerilim sürüyor. Duma milletvekili Leonid Slutskiy, Ukrayna’nın savaş başlatması durumunda bunun Kiev’in sonu olacağını ifade etti.

RUSYA’DAN TEHDİT: SONLARI OLUR!
Son Güncelleme :

11 Nisan 2021 - 12:30

1980 Okuma

Kırım ile başlayan Rusya-Ukrayna gerilimi adım adım savaşa ilerliyor. Her gün iki ülke birbirine sert sözlerle adeta ‘hodri meydan’ derken, Rusya’dan Ukrayna’ya yeni bir tehdit geldi.

Rusya parlamentosunun alt kanadı Duma’da Dış İşleri Komitesi’nin başkanı Leonid Slutskiy, Kiev’i Donbass’ta savaş başlatmasına karşı uyararak, böyle bir adımın Ukrayna devletinin sonu olacağını ifade etti.

“UKRAYNA DEVLETİNİN SONU OLACAK”

Leonid Slutskiy, “Rusya’nın kendi insanlarını bırakmayacağının farkında olan Ukrayna savaş başlatmak üzere. Ancak savaş başlatmak kesinlikle Ukrayna devletinin sonu olacak” diye konuştu.

Sputnik’in aktardığına göre, aynı zamanda Rusya’nın ‘bir savaşa veya başka herhangi bir tehlikeli zıtlaşmaya çekilmesine’ izin vermeyeceğinin altını çizen Slutskiy, “Siyasi muhaliflerimizin bizi ittiği şekilde hareket etmeksizin, her türlü tehdide uygun yanıt verme imkanlarına sahibiz” ifadelerini kullandı.

Daha önce Rusya Devlet Başkanlığı İdaresi Başkan Yardımcısı Dmitriy Kozak, Donbass’ta büyük çaplı askeri faaliyetlerin başlamasının Ukrayna için ‘sonun başlangıcı’ olacağını belirtmişti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.