BAKANLIKTAN İBB’YE ESPRİLİ GÖNDERME! | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

20 Nisan 2024 - 11:32

BAKANLIKTAN İBB’YE ESPRİLİ GÖNDERME!

İBB, yapımı Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen projeyi sahiplenerek sosyal medya hesabından paylaştı.

BAKANLIKTAN İBB’YE ESPRİLİ GÖNDERME!
Son Güncelleme :

11 Nisan 2021 - 22:42

1630 Okuma

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, yapımı Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen Tarihi Haydarpaşa Gar Alanı, Arkeopark ve Gar Kompleksi projesini sahiplenerek sosyal medya hesabından paylaştı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı; Tarihi Haydarpaşa Gar Alanı, Arkeopark ve Gar Kompleksi projesinin yapımının bakanlık tarafından yapıldığını açıkladı ve “Haydarpaşa Arkeopark projesini tanıttığı için İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.