AYVALIK’TA İBADETHANELERE DİP BUCAK TEMİZLİK | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

29 Mart 2024 - 01:20

AYVALIK’TA İBADETHANELERE DİP BUCAK TEMİZLİK

AYVALIK’TA İBADETHANELERE DİP BUCAK TEMİZLİK
Son Güncelleme :

11 Nisan 2021 - 12:36

1710 Okuma

Ayvalık Belediyesi koronavirüsle mücadele  kapsamında, kent genelindeki camilerde Ramazan ayı öncesi dezenfeksiyon ve temizlik çalışmalarını tamamlayarak hijyenik koşullara uygun hale getirdi.

Ayvalık Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri  cami, cemevi ve mescit gibi ibadethanelerin iç ve dış mekan temizliklerini tamamladı. Çalışmalarını büyük bir titizlikle yürüten ekipler, detaylı temizlik ve dezenfeksiyon çalışması gerçekleştirdi. Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, Ramazan ayı süresince ekiplerin temizlik ve dezenfeksiyon çalışmalarını düzenli olarak sürdüreceklerini söyledi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.