BÜLENT ERSOY’DAN HAYATINI KAYBEDEN TSM SANATÇISI ZEKİ ÇETİN’E TAZİYE MESAJI | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

29 Mart 2024 - 17:01

BÜLENT ERSOY’DAN HAYATINI KAYBEDEN TSM SANATÇISI ZEKİ ÇETİN’E TAZİYE MESAJI

BÜLENT ERSOY’DAN HAYATINI KAYBEDEN TSM SANATÇISI ZEKİ ÇETİN’E TAZİYE MESAJI
Son Güncelleme :

10 Nisan 2021 - 10:42

2600 Okuma

Türk Sanat Müziği’nin Divası Bülent Ersoy sosyal medya ınstagram hesabından, Covid-19 hastalığına yakalanıp hayatını kaybeden Zeki Çetin ile birlikte çekildiği resimleri paylaştı.

“BÜLENT ERSOY ŞU AÇIKLAMALARDA BULUNDU”
Bugün sadece musİkîye büyük emekler vermiş bir sanatçıyı değil; önce dostum, sonra can arkadaşımı tüm dünyanın başına musallat olmuş virüs yüzünden kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyorum. Sofrası bol, gönlü gani, insan sever insan Zeki Abicim Mekânın cennet olsun, melekler yoldaşın, kabrin nurla dolsun. Notalar, güfteler , besteler sensiz kaldı ifadelerine yer verdi.

METİN DURMAZ

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.