SON DAKİKA HABERİ: BAKAN ELVAN’DAN REFORM PAKETİ AÇIKLAMASI | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

29 Mart 2024 - 08:07

SON DAKİKA HABERİ: BAKAN ELVAN’DAN REFORM PAKETİ AÇIKLAMASI

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, milyonları ilgilendiren Ekonomi Reform Paketi’nin detaylarını açıklıyor…

SON DAKİKA HABERİ: BAKAN ELVAN’DAN REFORM PAKETİ AÇIKLAMASI
Son Güncelleme :

16 Mart 2021 - 11:14

1970 Okuma

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, Anadolu Ajansı Editör Masası’nda “Ekonomi Reform Paketi”ne ilişkin soruları yanıtlıyor.

Bakan Lütfi Elvan’ın açıklamalarından satır başları:

Vatandaşların taleplerini, sivil toplum kuruluşlarımızın görüşlerini bir bütün halinde değerlendirerek Ekonomi Reform Programı’nı oluşturduk. Ekonomi Reform Programı ile pandemi sonrası döneme hazır olmak adına yol haritamızı ortaya koyalım dedik.

EKONOMİK REFORM PAKETİ G20 ÜLKELERİNE ANLATILACAK

Çok değişik ülkelerden, büyükelçiliklerden Ekonomi Reform Programı’na ilişkin Bakanlığımızdan detaylı açıklama talep edildi. Yabancı yatırımcılarla bir araya gelerek, onlara da Ekonomi Reform Programı’nı kapsamlı bir şekilde anlatacağız. AB ülkeleri başta olmak üzere G20 büyükelçileri ile bir araya geleceğiz, Ekonomi Reform Programı’nın detaylarını paylaşacağız.

ERTELENMİŞ TALEPLER TÜRKİYE İÇİN BÜYÜK BİR FIRSAT

Ertelenmiş bir taleple karşı karşıyayız. Türkiye’nin önünde çok önemli fırsat penceresi var. Bu paketle fırsatları yakalamak istiyoruz.

AYRINTILAR GELİYOR…

EN ÇOK KAZANANLAR

EN ÇOK KAYBEDENLER

EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

DÖVİZ KURU

BIST100
DOLAR
EURO
BITCOIN
ÇEYREK ALTIN
GRAM ALTIN