SON DAKİKA HABERİ: İŞTE ALTINDAKİ YÜKSELİŞİN PERDE ARKASI | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

25 Nisan 2024 - 11:44

SON DAKİKA HABERİ: İŞTE ALTINDAKİ YÜKSELİŞİN PERDE ARKASI

Son dakika haberi: Tarihi zirve sonrası sert düşüşler yaşayan altın tekrar yükselişte. ABD tahvil getirilerinin gerilemesi ve zayıf dolar altın fiyatında yükselişi getirdi…

SON DAKİKA HABERİ: İŞTE ALTINDAKİ YÜKSELİŞİN PERDE ARKASI
Son Güncelleme :

09 Mart 2021 - 17:24

1890 Okuma

ABD 10 yıl vadeli Hazine kâğıdının getirisinin 1,60 sınırından 1,52-1,53 bandına gerilemesi ve ABD Doları’nın önemli para birimleri karşısında yüzde 0,5 civarında değer kaybetmesi spot altın fiyatını yükseltti.

Bu köyün taşı toprağı altın!

Uluslararası piyasalarında spot altın, dün 9 ayın en düşük seviyesinin test edilmesi ile başlayan toparlanmada bugün 1700 dolar/ons direncini aşarak 1708,20 dolar/ons seviyesine kadar yükseldi.

Kritik rakam açıklandı! Altında tepki gelebilir

Analistler, ABD’de 1,9 trilyon dolarlık teşvik paketinin bu hafta Temsilciler Meclisi’nden nihai onayı alacağı beklentisi ve ABD’de enflasyon beklentilerinin yükseldiğine işaret eden anketlerin de altın fiyatına destek verdiğini belirtiyorlar.

Spot altın fiyatı şu sıralarda düne göre yüzde 1,64 yukarıda.

GÜNCEL ALTIN FİYATLARI
Gram altın: 419
Çeyrek altın: 694
Yarım altın: 1,393
Reşat altın: 2,816

EN ÇOK KAZANANLAR

EN ÇOK KAYBEDENLER

EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

DÖVİZ KURU

BIST100
DOLAR
EURO
BITCOIN
ÇEYREK ALTIN
GRAM ALTIN