YEMEN’DE GÖÇMENLERİN TUTULDUĞU GÖZALTI MERKEZİNDE YANGIN: 8 ÖLÜ, 170 YARALI | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

23 Nisan 2024 - 12:37

YEMEN’DE GÖÇMENLERİN TUTULDUĞU GÖZALTI MERKEZİNDE YANGIN: 8 ÖLÜ, 170 YARALI

Orta Doğu ve Kuzey Afrika Uluslararası Göç Örgütü Bölge Direktörü Carmela Godeau, Yemen’in başkenti Sana’da göçmenlerin gözaltı merkezlerinin birinde yangın çıktığını belirtti.

YEMEN’DE GÖÇMENLERİN TUTULDUĞU GÖZALTI MERKEZİNDE YANGIN: 8 ÖLÜ, 170 YARALI
Son Güncelleme :

08 Mart 2021 - 6:53

1770 Okuma

Carmela Godeau, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, Yemen’in başkenti Sana’da göçmenlerin gözaltı merkezlerinin birinde yangın çıktığını belirtti.

Godeau, yangında, ilk belirlemelere göre 8 kişinin hayatını kaybettiğini, 90’ı ağır 170 kişinin yaralandığını ölenlerin sayısının açıklanandan çok daha fazla olduğunu kaydetti.

Uluslararası Göç Örgütünün yaralılara acil sağlık hizmetlerinde bulunduğunu ifade eden Godeau, yangının nedeninin henüz bilinmediğini aktardı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.