KARABAĞLAR’DA ‘DİNAMİK’ DENETİMLER SÜRÜYOR | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

29 Mart 2024 - 16:54

KARABAĞLAR’DA ‘DİNAMİK’ DENETİMLER SÜRÜYOR

KARABAĞLAR’DA ‘DİNAMİK’ DENETİMLER SÜRÜYOR
Son Güncelleme :

06 Mart 2021 - 18:35

1200 Okuma

Koronavirüs salgınında “kontrollü normalleşme” dönemine girilmesinin ardından, “dinamik denetim modeli” adı verilen denetimler sürüyor.

Önceki gün İnönü Caddesi’nde inceleme yapan Karabağlar Kaymakamı Cemil Özgür Öneği ve Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, bugün de Fahrettin Altay Mahallesi’ndeki Mehmetçik Bulvarı üzerinde bulunan işyerlerini ziyaret etti.

Mahalle muhtarının da yer aldığı denetimlerde Kaymakam Öneği ve Başkan Selvitopu, esnafa “hayırlı işler” dileklerini iletti. Haftalar sonra ilk kez bu cumartesi, kısıtlamaların belirli ölçülerde kaldırıldığı hatırlatılarak, esnaf ve vatandaşlardan salgın önlemlerine daha sıkı uymaları istendi. Daha çok kuruyemişçiler, pastaneler, restoranlar, kafeler ve zincir mağazaları ziyaret eden Kaymakam Öneği ve Başkan Selvitopu, vatandaşlarla da sohbet etti.

Öte yandan Karabağlar’daki Yunus Emre, Yeşilyurt ve Yurtoğlu pazarları da bugün açıldı. Karabağlar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, pazarlarda da maske, mesafe ve hijyen önlemlerine uyulup uyulmadığını sıkı şekilde denetledi. Sürekli yapılan anonslarla da bu konuya dikkat çekildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.