BORNOVA BELEDİYESİ’NDEN KADINLAR İÇİN SİNEMA ATÖLYESİ | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

29 Mart 2024 - 02:53

BORNOVA BELEDİYESİ’NDEN KADINLAR İÇİN SİNEMA ATÖLYESİ

BORNOVA BELEDİYESİ’NDEN KADINLAR İÇİN SİNEMA ATÖLYESİ
Son Güncelleme :

06 Mart 2021 - 9:39

1470 Okuma

Bornova Belediyesi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlamaları kapsamında sinemagraf ve GİF üretim atölyesiyle düzenliyor. İnternet üzerinden yapılacak çalışmada katılımcılar gündelik dertlerini ve rutinlerini anlatmak için sinema ve fotoğraf dilini kullanma yöntemlerini öğrenecekler. 

Bornova Belediyesi, “Kadın kenti Bornova” vizyonunu güçlendiren bir etkinliğe daha imza atmaya hazırlanıyor. 6 Mart’ta düzenlenecek olan online Sinemagraf ve GİF Atölyesi ile katılımcılar filmlerdeki kadın karakterler üzerinden kendi deneyimlerini görsel teknik uygulamaları aracılığıyla ifade etme fırsatı yakalayacaklar. Sabit bir görüntü üzerinde, tekrarlanan küçük hareketlerin oluşturulması esasına dayanan bir tür görsel teknik olan sinemagraf ve fotoğraf üzerindeki animasyonlar olarak tanımlanan GİF tekniğinin öğretileceği atölyede üretilecek olan eserler 8 Mart’ta Bornova Belediyesi’nin sosyal medya hesapları üzerinden paylaşılacak.

6 Mart Cumartesi günü, 14.00-17.00 saatleri arasında Zoom uygulaması üzerinden düzenlenecek atölye yalnızca kadın katılımcılara açık olacak. 15 kişilik sınırlı kontenjanla düzenlenecek etkinliğe katılmak için bornova.bel.tr adresinde bulunana başvuru formunun doldurulması gerekmektedir.

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.