FAHRETTİN ALTUN’DAN BAHAR KALKANI HAREKATI PAYLAŞIMI | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

29 Mart 2024 - 17:41

FAHRETTİN ALTUN’DAN BAHAR KALKANI HAREKATI PAYLAŞIMI

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, terörü kaynağında kurutmak için haklı mücadelelerini en ufak bir taviz vermeden sürdüreceklerini bildirdi.

FAHRETTİN ALTUN’DAN BAHAR KALKANI HAREKATI PAYLAŞIMI
Son Güncelleme :

28 Şubat 2021 - 8:58

1760 Okuma

Altun, 27 Şubat 2020’de Suriye’nin kuzeyindeki İdlib’de Türk Silahlı Kuvvetlerince icra edilen Bahar Kalkanı Harekatı’nın yıl dönümü dolayısıyla Twitter’dan paylaşımda bulundu.

Milli Savunma Bakanlığının harekatın yıl dönümüne ilişkin mesajını alıntılayan Fahrettin Altun, “Terörü kaynağında kurutmak için verdiğimiz haklı mücadelemizi en ufak bir taviz vermeden sürdüreceğiz. Tüm şehitlerimize rahmet ve minnetle.” ifadelerini kullandı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.