BÜYÜK OPERASYON: HDP’Lİ VEKİLİN BABASI DAHİL 14 GÖZALTI | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

25 Nisan 2024 - 19:59

BÜYÜK OPERASYON: HDP’Lİ VEKİLİN BABASI DAHİL 14 GÖZALTI

Diyarbakır’da, terör soruşturması kapsamında, polis ve jandarma ekiplerince bu sabah birçok adrese operasyon düzenlendi. Aralarında HDP Diyarbakır Milletvekili Dersim Dağ’ın babası Mehmet Zeki Dağ’ın da olduğu 14 kişi, gözaltına alındı.

BÜYÜK OPERASYON: HDP’Lİ VEKİLİN BABASI DAHİL 14 GÖZALTI
Son Güncelleme :

27 Şubat 2021 - 16:55

1820 Okuma

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yürütülen terör soruşturması kapsamında, İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, sabah saatlerinde birçok adrese operasyon düzenledi. Eş zamanlı operasyonda; HDP Diyarbakır Milletvekili Dersim Dağ’ın babası Mehmet Zeki Dağ ile H.G., H.A., H.A., M.H.Ş., M.Ö., M.U., Ş.K., Y.A., A.Ç., K.Y., M.S., T.G. ve F.I. gözaltına alındı. Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda, çok sayıda örgütsel doküman, yasaklı yayın ve dijital materyale el koyuldu. İl Emniyet Müdürlüğü’ne götürülen şüphelilerin sorgusu sürüyor.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.