GAZİOSMANPAŞA’DA HEMŞİREYE SALDIRAN ŞÜPHELİLERDEN BİRİ GÖZALTINA ALINDI | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

29 Mart 2024 - 09:55

GAZİOSMANPAŞA’DA HEMŞİREYE SALDIRAN ŞÜPHELİLERDEN BİRİ GÖZALTINA ALINDI

Gaziosmanpaşa’da tıp merkezinde hemşireye saldıran şahıslardan biri Gaziosmanpaşa Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınırken, diğerini yakalama çalışmaları sürüyor.

GAZİOSMANPAŞA’DA HEMŞİREYE SALDIRAN ŞÜPHELİLERDEN BİRİ GÖZALTINA ALINDI
Son Güncelleme :

24 Şubat 2021 - 7:04

2220 Okuma

Gaziosmanpaşa’da dün saat 17.30 sıralarında özel bir tıp merkezinde meydana gelen olayda, sağlık çalışanlarına laf atan T.T. ve M.B. isimli şüpheli şahıslar, erkek hemşire Süleyman Gül’e saldırarak darp edip kaçmıştı. Gaziosmanpaşa Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan soruşturma kapsamında olaya karışan şüpheli M.B. yakalanarak gözaltına alınırken, diğer şüpheliyi yakalama çalışmalarının sürdüğü öğrenildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.