MARDİN’DE 5 MİLYON TL DEĞERİNDE KAÇAK İÇKİ ELE GEÇİRİLDİ | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

28 Mart 2024 - 13:51

MARDİN’DE 5 MİLYON TL DEĞERİNDE KAÇAK İÇKİ ELE GEÇİRİLDİ

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde, polis ekiplerince düzenlenen operasyonda piyasa değeri yaklaşık 5 milyon TL olan 16 bin 440 şişe gümrük kaçağı viski ele geçirdi. Gümrük mühürlü TIR’dan başka bir TIR’a yüklenmek üzereyken yapılan baskında kaçak içkilere el konulurken, 2 kişi gözaltına alındı.

MARDİN’DE 5 MİLYON TL DEĞERİNDE KAÇAK İÇKİ ELE GEÇİRİLDİ
Son Güncelleme :

21 Şubat 2021 - 10:36

1680 Okuma

Mardin Kaçakçılık Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri, Kızıltepe’de,  kaçak içkilerin gümrük mühürlü bir TIR’dan, mührü bozmadan başka bir TIR’a nakledilerek piyasaya sürüleceği ihbarını aldı. Bu kapsamda hareket geçen ekiplerce düzenlenen operasyonda piyasa değeri yaklaşık 5 milyon TL olan 16 bin 440 şişe gümrük kaçağı viski ele geçirildi.

IRAK’A GİDECEKTİ

Mersin gümrüğünde içkilerin yüklemesi yapılan TIR’ın Irak’a gitmek için yola çıktığı, Kızıltepe ilçesinde başka bir TIR’a yükleme yapılmak istenerek Türkiye genelinde piyasaya sürüleceği öğrenildi. TIR’a ele konulurken, 2 kişi ise gözaltına alındı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.