CHP’DEN İKNA MEKTUBU: ”KAFASI KARIŞAN VARSA İKNA EDİN!” | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

20 Nisan 2024 - 06:51

CHP’DEN İKNA MEKTUBU: ”KAFASI KARIŞAN VARSA İKNA EDİN!”

Üç milletvekilinin peş peşe istifasının ardından yeni istifaların gelmesinden endişe duyan CHP yönetimi, üst düzey partililere ‘ikna’ mesajı gönderdi.

CHP’DEN İKNA MEKTUBU: ”KAFASI KARIŞAN VARSA İKNA EDİN!”
Son Güncelleme :

31 Ocak 2021 - 16:11

1990 Okuma

CHP’nin HDP ile olan yakınlaşmasına tepki gösterip istifa eden 3 milletvekili partide deprem etkisi yarattı. CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, başka istifaların gelmesinin önüne geçmek için partililere bir mesaj gönderdi. Kalıcı’nın CHP’lilere gönderdiği mesajda ‘Soğukkanlı olun, kafası karışanlar varsa ikna edin’ notu yer aldı.

NE OLMUŞTU?

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’yla görüşen CHP İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi, Karabük Milletvekili Hüseyin Avni Aksoy ve Yalova Milletvekili Özcan Özel CHP’den istifa ettiklerini açıkladı. İstifalar sonrası CHP’nin Meclis’teki sandalye sayısı 135’e düştü.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.