OĞUZHAN ASİLTÜRK’ÜN AÇIKLAMASI SAADETLİ AKTAŞ’I GERDİ: ”PADİŞAHLIKLA MI YÖNETİLİYORUZ? | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

20 Nisan 2024 - 18:58

OĞUZHAN ASİLTÜRK’ÜN AÇIKLAMASI SAADETLİ AKTAŞ’I GERDİ: ”PADİŞAHLIKLA MI YÖNETİLİYORUZ?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ziyaret ettiği Oğuzhan Asıltürk’ün ittifak açıklaması Saadet Partisi Ankara Milletvekili adayı Ali Aktaş’ı gerdi.

OĞUZHAN ASİLTÜRK’ÜN AÇIKLAMASI SAADETLİ AKTAŞ’I GERDİ: ”PADİŞAHLIKLA MI YÖNETİLİYORUZ?
Son Güncelleme :

27 Ocak 2021 - 13:10

2520 Okuma

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşen Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk’un ittifak açıklaması Ali Özkan’ı gerdi. Aktaş, Asiltürk’ün açıklamalarını “Padişahlıkla mı yönetiliyoruz?” sözleri ile yorumladı.

‘Ne yapacağım kalbimde durur’ demişti

Oğuzhan Asiltürk Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kendisini ziyaretine ilişkin yaptığı son açıklamasında ‘ittifak’ sorusunu da cevapladı. Saadet Partisi YİK Başkanı Oğuzhan Asıltürk, “Seçime bir hafta kala buna karar verilir. Ondan önce bunu açıklarsam bir bölünme meydana gelir. Ben bunu açıklamam. Ne yapacağım kalbimde durur.” dedi.

‘Saadet partisi krallıkla yönetilmiyor’

Asiltürk’ün sözlerini alıntılayan Aktaş, sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı:

“Oğuzhan Asiltürk, ittifaklar konusunda ‘Seçime bir hafta kala buna karar verilir. Ondan önce bunu açıklarsam bir bölünme meydana gelir. Ben bunu açıklamam. Ne yapacağım kalbimde durur.’ demiş. Padişahlıkla mı yönetiliyoruz? Partinin seçilmiş kurulları var. Bir kişi karar veremez. Saadet Partisi, tek kişinin kalbinde sakladığı görüşü açıklamak suretiyle politik kararların alındığı bir yer değildir, olmamalıdır. Saadet Partisi, krallıkla yönetilmiyor. Bir tür ‘Allah’ın yeryüzündeki gölgesi’ gibi hareket edilerek seçilmiş kadrolara koyun muamelesi yapılamaz.”

CHP’YE SEÇİM ÇALIŞMALARINDA BAĞIŞ VE FETÖ’CÜLERİN AVUKATLIĞI

Yeni Akit yazarı A.İhsan Karahasanoğlu da bugünkü köşe yazısında Saadet Partisi Ankara Milletvekili adayı Ali Aktaş’ın 31 Mart seçimlerinde CHP’nin seçim çalışmalarında kullanılmak üzere bağışta bulunduğuna dikkat çekti. Karahasanoğlu, yazısında ayrıca Ali Aktaş’ın 15 Temmuz hain darbe girişiminden sonra, yoğun olarak FETÖ’cülerin avukatlığını yaptığını hatırlattı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.