TÜRKİYE’NİN AŞI HARİTASI ERİŞİME AÇILDI | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

25 Nisan 2024 - 17:13

TÜRKİYE’NİN AŞI HARİTASI ERİŞİME AÇILDI

TÜRKİYE’NİN AŞI HARİTASI ERİŞİME AÇILDI
Son Güncelleme :

25 Ocak 2021 - 15:35

1590 Okuma

İşte İl İl son durum!

Türkiye’nin aşı kampanyası sürerken, il il durumu gösteren ‘COVID-19 Aşısı Bilgilendirme Platformu’ erişime açıldı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın geçtiğimiz günlerde hakkındaki bilgileri paylaştığı platformda aşı haritası ile il il aşılanan kişi sayısı görüntülenebiliyor.

Türkiye’deki 81 ilde aşılananların sayısı covid19asi.saglik.gov.tr sitesi üzerinden anlık olarak takip edilebiliyor. İllere göre aşı dağılımı 10 dakikada bir güncelleniyor. Sitede yer alan son bilgilere göre toplam aşılama sayısı 1 milyon 244 bin seviyesinde yer alırken 228 bin ile İstanbul aşılamanın en çok yapıldığı şehir oldu.

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.