SON DAKİKA: GÜNLERDİR ARANAN DOKTOR UĞUR TOLUN’DAN ACI HABER GELDİ! | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

25 Nisan 2024 - 11:06

SON DAKİKA: GÜNLERDİR ARANAN DOKTOR UĞUR TOLUN’DAN ACI HABER GELDİ!

Son dakika: Kocaeli’nin Kartepe ilçesinde, 13 Ocak günü kamyoneti ile gezmeye çıkan Doktor Uğur Tolun ölü bulundu. Uğur Tolun’a ait aracın, Derbent Mahallesi’nde bulunan kanala düştüğü, kazada doktorun öldüğü tespit edildi. Arama çalışmalarına katılan ekipler ise Kartepe bölgesinden koordinasyon merkezine geri çağırılmaya başlandı.

SON DAKİKA: GÜNLERDİR ARANAN DOKTOR UĞUR TOLUN’DAN ACI HABER GELDİ!
Son Güncelleme :

18 Ocak 2021 - 15:29

1870 Okuma

Edinilen bilgiye göre Kocaeli’nde özel bir hastanede çalışan ve 5 gün önce evinden ayrıldıktan sonra kendisinden haber alınamayan Dr. Uğur Tolun’un cansız bedenine ulaşıldı.

İHA’nın haberine göre, Ortopedi ve Travmatoloji uzmanı 51 yaşındaki Tolun’un cansız bedeni, 200’ün üzerinde arama kurtarma ekibince sürdürülen arama çalışmalarının 5. gününde bulundu.

Tolun’un cansız bedeni, Derbent’te oturduğu sitenin yakınındaki menfezin altında aracının içerisinde bulundu. Tolun’un cansız bedeni yapılacak inceleme sonrasında morga kaldırılacak.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.