YOLCU BİLİNÇ KAYBI YAŞADI, UÇAK ACİL İNİŞ YAPTI | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

26 Nisan 2024 - 01:08

YOLCU BİLİNÇ KAYBI YAŞADI, UÇAK ACİL İNİŞ YAPTI

Samsun – İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı seferini yapan Pegasus Havayolları’na ait yolcu uçağında bulunan bir yolcu aniden bilinç kaybı yaşadı. Bunun üzerine uçağın kaptan pilotu, İstanbul Havalimanı’na acil iniş yaptı.

YOLCU BİLİNÇ KAYBI YAŞADI, UÇAK ACİL İNİŞ YAPTI
Son Güncelleme :

17 Ocak 2021 - 11:57

1930 Okuma

Edinilen bilgilere göre, sabah saatlerinde meydana gelen olayda Pegasus Havayolları’nın Samsun-İstanbul Sabiha Gökçen seferini yapan uçağındaki bir kadın yolcu, aniden bilinç kaybı yaşadı. Bunun üzerine yolcuya ilk müdahaleyi kabin görevlileri yaptı. İlk müdahalenin ardından kabin görevlileri pilota bilgi verdi.

Bunun üzerine uçağın kaptan pilotu İstanbul Havalimanı Hava Trafik Kontrol Kulesi’yle irtibata geçerek acil iniş için izin istedi. Uçak,  saatt 08.45 sıralarında havalimanına sorunsuz bir şekilde inişini gerçekleştirdi. Bilinç kaybı yaşayan yolcu ise ambulansla hastaneye kaldırıldı. Pegasus Havayolları’na ait yolcu uçağı ise seferini tamamlamak üzere İstanbul Havalimanı’ndan kalkış yaparak Sabiha Gökçen Havalimanı’na hareket etti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.