MESUT ÖZİL FENERBAHÇE’DE | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

20 Nisan 2024 - 17:07

MESUT ÖZİL FENERBAHÇE’DE

MESUT ÖZİL FENERBAHÇE’DE
Son Güncelleme :

17 Ocak 2021 - 0:19

6250 Okuma

Son dakika transfer haberi: Mesut Özil resmen Fenerbahçe’de! 3.5 yıllık imza

Son dakika haberi: Fenerbahçe yüzyılın transfer bombasını patlattı. Arsenal’dan ayrılan Mesut Özil ile her konuda anlaşma sağlayan sarı-lacivertliler, yıldız futbolcuyla 3.5 yıllık resmi sözleşme imzaladı. 32 yaşındaki futbolcunun yakın zamanda İstanbul’a gelmesi bekleniyor.

Fenerbahçe, Mesut Özil transferini mutlu sonla bitirdi. Sarı-lacivertliler, resmi hesabından yaptığı paylaşımla transfer ateşini yakmıştı ve yıldız futbolcu da verdiği yanıtla taraftarı heyecanlandırdı.

3.5 YILLIK İMZA!
Sarı-lacivertlilerin Mesut Özil hayali gerçek oldu. Transferde her konuda anlaşma sağlayan Fenerbahçe, yönetimi, yıldız futbolcu ile 3.5 yıllık sözleşme imzaladı.

ÖZEL UÇAKLA GELECEK!
Kendisini sarı-lacivertli renklere bağlayan imzayı atan Mesut Özil, özel uçakla İstanbul’a gelecek. Mesut’un İstanbul’da Çamlıca’da aldığı villanın tadilatı tüm hızıyla sürerken, oyuncunun ailesiyle birlikte birkaç ay başka bir yerde kalacağı öğrenildi.

Sarı lacivertli kulübün resmi twitter hesabından Tarkan’ın içinde “Gel beraber mesut olalım” sözlerinin de geçtiği Gül Döktüm Yollarına adlı şarkısından bir bölüm paylaştı.

 

 

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.