BERGAMA’DA UYUŞTURUCU OPERASYONU | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

29 Mart 2024 - 13:11

BERGAMA’DA UYUŞTURUCU OPERASYONU

BERGAMA’DA UYUŞTURUCU OPERASYONU
Son Güncelleme :

17 Ocak 2021 - 15:02

2030 Okuma

İzmir’in Bergama ilçesinde bir eve yapılan operasyonda 17 adet fişek metamfetamin ve satışa hazır bonzai maddesi ele geçirildi.

Bergama İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı TEM Güvenlik Büro Amirliği ekipleri, yılbaşından bu yana ilçe genelinde gerçekleştirdikleri başarılı operasyonlarla çok sayıda uyuşturucu satıcısını yakalayarak adliyeye sevk etti. Bergama Atmaca Mahallesi’nde Y.A. (39) isimli şahsın evine yapılan operasyonda ise17 adet fişek metamfetamin, satışa hazır bonzai maddesi ile bol miktarda kilitli poşet ele geçirildi. Gözaltına alınan şahıs, emniyetteki işlemlerinin ardından sağlık kontrolü için Bergama Necla–Mithat Öztüre Devlet Hastanesine götürüldü. Y.A., Bergama Adliye Sarayı’nda çıkarıldığı nöbetçi mahkemede “uyuşturucu madde ticareti” suçundan tutuklanarak Bergama Cezaevi’ne gönderildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.