AK PARTİ’DEN SAADET PARTİSİ’NE ÇAĞRI: ”ERBAKAN HOCA’YA HAKSIZLIKTIR”.. | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

28 Mart 2024 - 13:36

AK PARTİ’DEN SAADET PARTİSİ’NE ÇAĞRI: ”ERBAKAN HOCA’YA HAKSIZLIKTIR”..

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, katıldığı bir televizyon programında Saadet Partisi’nin Canan Kaftancıoğlu’nun yanında olmaması gerektiğini söyleyerek, ‘Bu Milli Görüş’e haksızlık, Erbakan Hoca’ya haksızlıktır’ ifadelerini kullandı.

AK PARTİ’DEN SAADET PARTİSİ’NE ÇAĞRI: ”ERBAKAN HOCA’YA HAKSIZLIKTIR”..
Son Güncelleme :

17 Ocak 2021 - 0:27

1980 Okuma

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Habertürk’te katıldığı programda, Başkan Erdoğan’ın Oğuzhan Asiltürk ile görüşmesini değerlendirdi. Turan, Saadet Partisi’ne de önemli çağrıda bulundu.

‘ERBAKAN HOCA’YA HAKSIZLIK…’

Saadet Partisi’nin ilişkilerini gözden geçirmesi gerektiğini belirten Bülent Turan, “Saadet Partisi’nin olduğu yer Canan Kaftancıoğlu’nun olduğu yer olamaz, olmamalıdır. Bu Milli Görüş’e haksızlık, Erbakan Hoca’ya haksızlıktır. Bu yüzden, görüşmeleri kıymeti buluyorum. Sonucu nereye evrilirse evrilsin. Yoksa yüzde 1 aldık almadık önemli değil. Bu ülkenin büyümesini, ülkenin her yerde güçlenmesini isteyen kim varsa, bence yeniden aynaya bakıp ilişkilerini gözden geçirmeli.” ifadelerini kullandı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.