AÖL SINAVLARI NE ZAMAN YAPILACAK? | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

19 Nisan 2024 - 02:59

AÖL SINAVLARI NE ZAMAN YAPILACAK?

AÖL SINAVLARI NE ZAMAN YAPILACAK?
Son Güncelleme :

16 Ocak 2021 - 17:52

1480 Okuma

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Açık Öğretim Okulları sınavlarının yapılacağı tarihi açıkladı. Peki 2021 AÖL sınavları ne zaman, hangi tarihte yapılacak?

 

Milli Eğitim Bakanı Selçuk, “Açık Öğretim Okulları sınavlarımızı çevrim içi ortamda gerçekleştireceğiz. 1. Dönem sınavları 25 Şubat 2021’de, 2. Dönem sınavları 25 Mart’ta başlayacak.” ifadelerini kullandı.

MEB yaptığı açıklamada, ‘2020 / 2. dönem yeni kayıt ve kayıt yenileme tarihleri belirlenerek en kısa sürede paylaşılacaktır. Açık Öğretim Lisesi ile ilgili tüm bildirimler için web sitemizi takip etmeniz önemle rica olunur. Resmi kaynaklar haricinde yapılan bilgi ve belge paylaşımlarına itibar etmeyiniz!’ ifadeleri kullanlıdı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.