GAZİANTEP’TE ÖZEL HASTANEDE PATLAMA! ÇOK SAYIDA ÖLÜ VE YARALI VAR | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

20 Nisan 2024 - 17:15

GAZİANTEP’TE ÖZEL HASTANEDE PATLAMA! ÇOK SAYIDA ÖLÜ VE YARALI VAR

GAZİANTEP’TE ÖZEL HASTANEDE PATLAMA! ÇOK SAYIDA ÖLÜ VE YARALI VAR
Son Güncelleme :

19 Aralık 2020 - 8:48

1720 Okuma

Gaziantep’te özel bir hastanede oksijen tüpü patladı! Ölü ve yaralılar var

Son dakika haberine göre Gaziantep’te özel bir hastanede meydana gelen oksijen tüpü patlaması sonucu ölü ve yaralıların olduğu bildirildi. Bölgeye çok sayıda itfaiye, ambulans ve polis ekibi yönlendirildi. Ajansların son dakika olarak geçtiği bilgiye göre patlamada ölü sayısı 8 olarak bildirildi.

Hastane personelinin ilk müdahalesi ve Gaziantep Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesinin hızlı çalışması sonucu yangın kısa sürede kontrol altına alınırken yoğun bakım ünitesinde 7, başka bir hastaneye nakil sırasında 1 olmak üzere toplam 8 hasta hayatını kaybetti.

antep-te-bir-hastanede-oksijen-tupu-patladi-olu-ve-yaralilar-var-818659-1.

14 KİŞİNİN TEDAVİSİ DEVAM EDİYOR

Yangından etkilenme sonucu Mehmet Reşit Saydanoğlu (75), Fethiye Kırca (78), Naciye Ulukütük (56), Abdi Hamzaoğlu (68), Elif Akgül (85), Ökkaş Akbulut (69), Kahraman Taş (71) ve Ali Saffet Kanpolat (64) hayatlarını kaybetti.

Açıklamada, “Yoğun bakımda tedavisi süren diğer 14 hasta, uygun yoğun bakımı olan hastanelere sevk edildi. Konuyla ilgili adli ve idari soruşturma başlatıldı” ifadesine yer verildi.

antep-te-bir-hastanede-oksijen-tupu-patladi-olu-ve-yaralilar-var-818655-1.

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.