EGİAD’DA ADAY AVNİ YELKENBİÇER | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

25 Nisan 2024 - 14:11

EGİAD’DA ADAY AVNİ YELKENBİÇER

EGİAD’DA ADAY AVNİ YELKENBİÇER
Son Güncelleme :

01 Aralık 2020 - 12:10

3890 Okuma

Türkiye’nin en etkin iş insanları derneklerinden EGİAD’da 16. dönem için seçim heyecanı başladı. Mevcut yönetimde Başkan Vekili olarak görev yapan Avni Yelkenbiçer, başkanlığa aday oldu.

Ege Genç İş İnsanları Derneği’nde (EGİAD) seçim heyecanı başladı. Mustafa Aslan başkanlığındaki 15. dönem yönetim kurulunda Başkan Vekili olarak görev alan Avni Yelkenbiçer, 16. dönem için başkanlığa aday olduğunu açıkladı. Türkiye’nin en etkin iş insanları derneklerinden olan EGİAD’da genel kurulun Mart ayında yapılması bekleniyor. EGİAD 16 ekibi olarak yönetime talip olduklarını söyleyen Yelkenbiçer, “Köklü EGİAD projelerini aynı enerjiyle devam ettirip, her dönemde olduğu gibi bunlara yenilerini eklemek üzere hazırlanıyoruz. Yalnız EGİAD tarafından yapılabilecek ve EGİAD tarafından mutlaka yapılması gereken işler olduğuna inanıyoruz. Böylesine iddialı bir misyonu yerine getirebilmek de ancak yüksek bir motivasyonla ve tecrübeli bir ekiple mümkün. Bu süreçte her türlü katkıya ihtiyacımız olduğunu biliyoruz. Hepsine açık olacağız, hepsini talep edeceğiz” dedi.

DİNAMİZM VE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK

EGİAD 16 adına, talip oldukları zorlu görevin bilinciyle ve derneğin tüm teammüllerine uygun şekilde hareket edeceklerinin altını çizen Yelkenbiçer, “Derneğimizin misyonu, sosyal sorumluluk bilinci ve paydaşların katkılarıyla, Türkiye’nin toplumsal rekabet gücünü arttırmaktır. Bu misyonun yerine getirilebilmesi de özünde iki temel unsura bağlıdır: Dinamizm ve sürdürülebilirlik. Bu iki unsurdan “dinamizm” bizim itici gücümüz, sürdürülebilirlik de dengemiz ve güvencemizdir. Dinamik olmak zorundayız çünkü Türk toplumunun rekabet gücünü arttırmak ancak değişim ve gelişimle mümkündür. Dünya çapında başarıları hedeflemek, yeni adımlar atmaktan, ilk olmaktan korkmamak gerekir. Gelişim; öğrenmek, en iyi örnekleri takip etmek ama aynı oranda da yeni ve özgün tasarımlar ortaya koyabilmek, fikirler üretmektir” diye konuştu.

DAHA FAZLASINI YAPMAK ZORUNDAYIZ

11 yıldır çok faal bir EGİAD üyesi olduğunu hatırlatan Yelkenbiçer, sözlerini şöyle sürdürdü: “Gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki, derneğimizin misyonu olan dinamizm ve sürdürülebilirlik, kesinlikle lafta kalmayan, aksine yaptığımız her işe yansıyan bir unsurdur. Dinamizme her şeyden çok bugün ihtiyacımız var çünkü daha önce hiç yaşanmamış zorluklar barındıran bir dönemden geçiyoruz. Salgının yalnız ekonomik etkileri bile büyük zorluklar getirirken, bunlara eklenen sosyal sonuçlar ve jeopolitik anlamda ülkemizin içinde bulunduğu çok ama çok kritik durum bizi daha da fazlasını yapmaya mecbur bırakıyor. Her gün işlerimizde ve sosyal projelerimizde daha da başarılı olmalı, uluslararası anlamda gücümüzü ve etkinliğimizi arttırmalı, daha fazla düşünce üreterek, örnek projeler geliştirerek ve toplumsal hayatta olumlu etkileri yaşanacak katkılar yaparak bu dinamizmi hayata geçirmeliyiz. Birleşmiş Milletler’in 2030 yılı için koyduğu sürdürülebilir kalkınma hedeflerini kendi toplumumuzda hayata geçirmek için EGİAD’ın öncü rolünü perçinlemeliyiz. Ve kendi içimizde de sürdürülebilirliği ihmal etmeden, derneğimizin yeni kuşaklara aynı oranda hitap edebilmesi için gereken noktalarda kendi içimizde de dönüşümü tetiklemekten kaçınmamalıyız.”

EN ÇOK KAZANANLAR

EN ÇOK KAYBEDENLER

EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

DÖVİZ KURU

BIST100
DOLAR
EURO
BITCOIN
ÇEYREK ALTIN
GRAM ALTIN