BAYRAKLI ATA’SINI ANDI | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

19 Nisan 2024 - 12:05

BAYRAKLI ATA’SINI ANDI

BAYRAKLI ATA’SINI ANDI
Son Güncelleme :

10 Kasım 2020 - 11:12

1410 Okuma

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 82’nci yıl dönümünde tüm Türkiye’de olduğu gibi Bayraklı’da da anıldı.

Depremzede vatandaşlar saatleri 9’u 5 geçtiğinde çadırkentlerde ellerinde Türk Bayraklarıyla saygı duruşunda bulundu.

Sevgi yolu girişindeki Atatürk Anıtı’nda düzenlenen çelenk sunumuna Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, Bayraklı Kaymakamı İbrahim Süha Karaboran, Ege Ordusu Komutanlığı’ndan Bülent Akbaş, meclis üyeleri, muhtarlar, siyasi parti ilçe başkanları ve temsilcileri, belediye başkan yardımcıları ve bürokratları, askeri erkan, gaziler, sivil toplum örgütleri başkan ve üyeleriyle vatandaşlar katıldı.

30 Ekim’de gerçekleşen İzmir depreminin ardından Bayraklı’nın farklı bölgelerinde çadırda yaşamını sürdüren depremzedeler de Ata’sını andı. Saatler 9’u 5 geçe ellerinde Türk bayraklarıyla depremzede vatandaşlar, belediye görevlileri, AFAD çalışanları ve sivil toplum kuruluşu yetkilileri çadır kentlerde saygı duruşunda bulundu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.