AK Partili Sürekli’den CHP’li Yücel’e cevap! | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

19 Nisan 2024 - 19:48

AK Partili Sürekli’den CHP’li Yücel’e cevap!

AK Partili Sürekli’den CHP’li Yücel’e cevap!
Son Güncelleme :

10 Kasım 2020 - 20:41

1290 Okuma
İZMİR depremi ile CHP ve AK Parti il başkanlarından art arda açıklamalar geldi.
CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada deprem ile ilgili iktidara eleştiride bulundu. Yücel, “İzmir depremi, kullanılmayan deprem vergilerine rağmen birilerine dayanışma dersinin verildiği, iktidarınsa halk nezdinde bir enkaz daha yarattığı depremdir.” ifadelerini kulandı.
CHP’li Yücel’in açıklamasına, AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli‘den yanıt geldi. Sürekli, “Ana muhalefetin işi gücü yalan, iftira, şov ve sorumluluktan kaçmak. Savunmaları, yapı kullanma belgesi vererek, yıllarca emlak vergilerini topladıkları binaların enkazından farksız. Bu gerçeği, polemik yaratarak örtemezler. Bir felaketten nemalanma çabalarına izin vermeyeceğiz” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.