AK PARTİ İZMİR MİLLETVEKİLİ HAMZA DAĞ: ”DEPREM NEDENİYLE EVSİZ KALAN HEMŞEHRİLERİMİZ YURTLARIMIZI KULLANABİLİR” | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

23 Nisan 2024 - 21:43

AK PARTİ İZMİR MİLLETVEKİLİ HAMZA DAĞ: ”DEPREM NEDENİYLE EVSİZ KALAN HEMŞEHRİLERİMİZ YURTLARIMIZI KULLANABİLİR”

AK PARTİ İZMİR MİLLETVEKİLİ HAMZA DAĞ: ”DEPREM NEDENİYLE EVSİZ KALAN HEMŞEHRİLERİMİZ YURTLARIMIZI KULLANABİLİR”
Son Güncelleme :

02 Kasım 2020 - 14:19

1720 Okuma

AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ deprem nedeniyle evsiz kalan mağdurlar için tahsis edilen yurtların listesini twitter hesabından yayınladı.

Evlerine giremeyen ve dışarıda kalan İzmirli hemşerilerimiz olduğu bilgisini aldık. Görselde yer alan listede bulunan telefon numaralarıyla irtibat kurarak öğrenci yurtlarını kullanabilirsiniz.

Vatandaşlarımızın barınma ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla Bornova Jimnastik Spor Salonu ve Bornova Öğütcan Spor Salonu tahsis edildi. Ayrıca Aşık Veysel ve Ege Üniversitesi alanlarına çadır kurulumu gerçekleştirildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.