İZMİR BÜYÜKŞEHİR DEPREMZEDELERİN YANINDA | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

28 Mart 2024 - 16:09

İZMİR BÜYÜKŞEHİR DEPREMZEDELERİN YANINDA

İZMİR BÜYÜKŞEHİR DEPREMZEDELERİN YANINDA
Son Güncelleme :

01 Kasım 2020 - 15:28

1280 Okuma

İzmir Büyükşehir Belediyesi depremin yaralarını sarmaya devam ediyor.

Sabah saatlerinde çadır alanlarında 20 bin kişilik kahvaltılık dağıtan Büyükşehir ekipleri bugün de 10 bin kişilik çorba, beş bin pide ve ayran dağıttı. Altı farklı noktada bin adet çadırın kurulumunu tamamlayan Büyükşehir gün boyu Seferihisar’a çadır ve gıda paketi desteğinde bulunurken mobil tuvalet sayısını da arttırdı.

Depremin yaşandığı ilk andan itibaren yıkım alanlarına giderek depremzedelerin yanında olan İzmir Büyükşehir Belediyesi ekipleri bugün de tam kadro sahadaydı. Altı farklı noktada bin adet çadırın kurulumunu tamamlayan Büyükşehir, sabah saatlerinde dağıttığı 20 bin kişilik kahvaltının ardından öğlen de çadır alanlarında 10 bin kişilik çorba ve beş bin pide ile ayran dağıttı. Gün boyu Seferihisar’a çadır ve gıda paketi desteğinde bulunan Büyükşehir, mobil tuvalet sayısını da arttırdı. Büyükşehir dün de 30 bin kişilik çorba ve kumanya dağıtmıştı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.