Ödemiş’ten deprem bölgesine yardım eli yardım araçları yola çıktı | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

29 Mart 2024 - 00:03

Ödemiş’ten deprem bölgesine yardım eli yardım araçları yola çıktı

Ödemiş’ten deprem bölgesine yardım eli yardım araçları yola çıktı
Son Güncelleme :

30 Ekim 2020 - 21:45

2090 Okuma

Ödemiş Belediyesi, Ege Denizi’nde meydana gelen 6.6 şiddetindeki depremden en çok etkilenen merkezlerden olan Bayraklı’ya yardım elini uzatıyor. 

Birçok ilde hissedilen deprem sonrası Belediye Başkanı Mehmet Eriş başkanlığında çalışmalarına aralıksız şekilde devam eden ve durum değerlendirmesi yapan Ödemiş Belediyesi Kriz Masası, deprem bölgesinde ihtiyaçların karşılanmasına destek amacıyla hemen harekete geçti. Bayraklı Belediyesi ile koordineli şekilde deprem bölgesine ulaştırılmak üzere su tankeri ve vidanjör ile seyyar tuvaletler, bol miktarda şişe su, battaniye, hijyen malzemesini taşıyan Ödemiş Belediyesi’ne ait yardım araçları akşam saatlerinde yola çıktı.

Gelişmeleri an be an takip ettiklerini ifade eden Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, “Zor zamanlar dayanışma ile aşılır. Tüm imkanlarımızla depremin yaralarının sarılması için desteğe hazırız. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tunç Soyer ve belediye başkanlarımızla sürekli olarak irtibat halindeyiz. Deprem bölgesinde ihtiyaçların karşılanmasına destek amacıyla da tüm kurumlarımızla ve belediyelerimizle işbirliği içerisindeyiz. Belediye araçlarımız desteğe hazır. Su tankerimizi ve vidanjörümüzü bölgeye yönlendirdik. Belediyemiz kaynaklarıyla oluşturduğumuz yardım malzemelerini de Bayraklı ilçemize gönderdik. Kriz Masamız çalışmalarına devam ediyor. Felakette yaşamını yitirenlere Allah’tan rahmet, yaralananlara acil şifalar diliyoruz. Tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz. Dualarımız ve yüreğimiz Bayraklı’da kurtarma ekiplerimizle birlikte” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.