İZMİR’DE 6,6 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

29 Mart 2024 - 16:53

İZMİR’DE 6,6 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM

İZMİR’DE 6,6 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM
Son Güncelleme :

30 Ekim 2020 - 15:27

2710 Okuma

İzmir’in Seferihisar ilçesi açıklarında 6,6 büyüklüğünde deprem oldu. 16,54 kilometre derinlikle meydana gelen deprem İstanbul dahil çevre illerden de hissedildi. Depremin yaklaşık 15 saniye sürdüğü belirtiliyor.

Ege Denizi’nde, İzmir’in Seferihisar ilçesinin 17 kilometre açığında 6,6 büyüklüğünde deprem oldu.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı’nın (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 14.51’de meydana gelen depremin 16,54 kilometre derinlikte oluştuğu belirlendi.

İzmir kent merkezi çevre il ve ilçelerden de hissedilen depremde büyük panik yaşandı.

İSTANBUL’DA DA HİSSEDİLDİ

Deprem İstanbul dahil çevre illerden de hissedildi.

DEPREM 15 SANİYE SÜRDÜ

Depremin 15 saniye sürdüğü belirtiliyor.

Depremde can ve mal kaybının olup olmadığının belirlenmesi için çalışma başlatıldı.

İZMİR VE ANKARA VALİLERİNDEN AÇIKLAMA

İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger “Bize intikal eden can ve mal kaybıyla ilgili henüz bilgi yok. Kriz merkezine geçeceğiz, gelen bilgiler neyse aktaracağız” diye konuştu.

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya da, ”İstanbul’da da hissedilen depremle ilgili olarak herhangi bir olumsuzluk bildirilmemiştir” dedi.

KAYNAK: NTV

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.