CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İLE UKRAYNA DEVLET BAŞKANI ZELENSKİY GÖRÜŞTÜ | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

25 Nisan 2024 - 11:19

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İLE UKRAYNA DEVLET BAŞKANI ZELENSKİY GÖRÜŞTÜ

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İLE UKRAYNA DEVLET BAŞKANI ZELENSKİY GÖRÜŞTÜ
Son Güncelleme :

16 Ekim 2020 - 21:12

1910 Okuma

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy ile baş başa görüşmesi sona erdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy ikili görüşmenin ardından ortak basın açıklaması yaptı. Erdoğan, “Türkiye Kırım’ın yasadışı ilhakını tanımamıştır ve tanımayacaktır. Türkiye ile Ukrayna arasındaki tarihi ve insanı bağların önemli unsuru olan Kırım Tatarı kardeşlerimize Ukrayna makamlarıyla desteğimiz devam edecektir” dedi.

Zelenskiy ise “Türkiye’yi Kırımlıların haklarını korumak ve işgalden kurtarmak için uluslararası ortakları birleştirme amacı olan Kırım projesine davet ettim” ifadelerine yer verdi.

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.