8 Ekim korona tablosu ve vaka sayısı Sağlık Bakanlığı tarafından açıklandı! | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

28 Mart 2024 - 13:33

8 Ekim korona tablosu ve vaka sayısı Sağlık Bakanlığı tarafından açıklandı!

8 Ekim korona tablosu ve vaka sayısı Sağlık Bakanlığı tarafından açıklandı!
Son Güncelleme :

08 Ekim 2020 - 21:27

1650 Okuma

Son dakika haberi… Sağlık Bakanlığı Corona virüsü (koronavirüs) için son gelişmeleri ve Türkiye Günlük Korona Tablosu’nu açıkladı. Tabloya göre, son 24 saatte 117 bin 101 Kovid-19 testi yapıldı, 1615 kişiye hastalık tanısı konuldu, 58 kişi Kovid-19 nedeniyle hayatını kaybetti, 1403 ağır hasta sayısı oldu.

AĞIR HASTA SAYISINDA DÜŞÜŞ EĞİLİMİ BAŞLADI’

Bakan Koca Twitter’dan yaptığı açıklamada, “Bugün tespit edilen 1.581 hasta var. Ağır hasta sayısının düşüş eğilimi başladı. Ağır hasta sayısını düşürmek hastaların erken tedaviye başlaması ile mümkün. Sağlık çalışanlarımız insan üstü bir gayretle çalışıyor. Mücadelede onlara birlikte destek olalım” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.